Velkommen, ønsker du at logge ind eller oprette en ny bruger?

Epoxy clear casting resin sæt base og hærder 1,25 kg fast topcoat

 

Epoxy clear casting anvendes som topcoat i tykkelser 0-5 mm Denne epoxy der er specielt udviklet til topcoat til træ eller andre emner hvor man ønsker en glasklar epoxy. Der er tilført additiver der forhindre udvikling af bobler langs kanten af træet når epoxy hærder.

Overflade er 100% U/V stabil.  Overfladen skal ikke efterbehandles med bliver mat efter 5-10 år i direkte sollys. Du kan derfor påføre et ekstra lag mod UV påvirkning.

249,00 DKK inkl. moms.

Gordner.dk er e-mærket certificeret.
Certificeret webshop
Køberbeskyttelse på 10.000,-
En nem og gennemskuelig handel
Løbende kontrolleret
Total
249,00 DKK

Beskrivelse

Helt klar epoxy clear casting der anvendes som topcoat sidste lag oven på clear casting indstøbnings epoxy. Denne topcoat kan anvendes op til 5 mm tykkelse og er ikke beregnet som indstøbnings epoxy. Hærder er svagt blå men når det blandes bliver den klar og er speciel til denne epoxy. Der er en gel tid på 30 minutter og selve hærdning tager 1 døgn inden emnet er fuldt hærdet og kan efterbehandles. Epoxy har en uovertruffen evne til at flyde sammen så overfladen bliver helt blank. Denne specielle epoxy er U/V stabil og kræver ikke efterbehandling med U/V beskyttende overfladelak hvis emnet opbevares indendørs. Ved udendørs brug anbefales at der påføres 2 lag topcoat. Epoxy kan ved større mængder bestille bestilles pr. kg og indeholder base og hærder afmålt. Basen kan krystalliserer under transport men dette kan let fjernes ved at opvarme basen til Ca. 40 grader hvorefter den bliver helt transparent igen.

 

 

Yderligere information

Vægt 2000 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Epoxy clear casting resin sæt base og hærder 1,25 kg fast topcoat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *