Velkommen, ønsker du at logge ind eller oprette en ny bruger?
Din bestillingPris
Subtotal 0,00 DKK
Fortsæt med at handleKøb

Indstøbnings epoxy resin sæt base og hærder 7 kg

 

Epoxy kan støbes i tykkelser 0-150 mm hvis rum temperatur ikke er for høj. Denne epoxy der er specielt udviklet til indstøbning af træ eller andre emner i glasklar epoxy. Der er tilført additiver der forhindre udvikling af bobler langs kanten af træet når epoxy hærder.

Overflade er 100% U/V stabil men det anbefales at overflade efterbehandles med Acryl lak eller polyuretan lak hvis materialet opbevares udendørs..

1.299,00 DKK inkl. moms.

Gordner.dk er e-mærket certificeret.
Certificeret webshop
Køberbeskyttelse på 10.000,-
En nem og gennemskuelig handel
Løbende kontrolleret
Total
1.299,00 DKK

Beskrivelse

Helt klar indstøbningepoxy der kan indfarves transparent i den ønskede farve. Eksempel med svag blå toning. Der kan støbes op til 100 mm pr støbning hvis rumtemperatur er under 20 grader. Hærder er glasklar og er speciel til denne indstøbning epoxy, således at gel tid er 8-10 timer og selve hærdning tager 2-3 døgn inden emnet er fuldt hærdet. Epoxyen er specielt udviklet til indstøbning og sikre minimal udvikling at luft og bobler langs kanten af træet. Disse har tid til at afdampe fra overfladen. Epoxy har en uovertruffen evne til at flyde sammen så overfladen bliver helt blank. Denne specielle epoxy er U/V stabil og kræver ikke efterbehandling med U/V beskyttende overfladelak hvis emnet opbevares indendørs. Epoxy kan ved større mængder bestille bestilles pr. kg og indeholder base og hærder afmålt. Basen kan krystalliserer under transport men dette kan let fjernes ved at opvarme basen til Ca. 40 grader hvorefter den bliver helt transparent igen.

 

Yderligere information

Vægt 8500 g