Epoxy gulv garage

epoxy gulv garage

Epoxy er i mange år blevet brugt til gulve i industrihaler, hos bilforhandlere, og andre erhverv med store åbne gulve, og det er der en god grund til.

En epoxy gulv er slidstærkt og kan tåle mange bank, det holder længe, og det er utroligt nemt at rengøre. Det er også modstandsdygtigt overfor kemikalier (stærke syrer undtaget). Alt det gør det til det perfekte valg til gulvet i din garage.

Udover alt ovenstående er epoxy gulv i garage en god alternativ til beton, fordi det simpelthen ser meget bedre ud.

Den flotte, ”glossy” overflade du kan få med epoxy er bare pænere end ru beton, og fordi det er så nemt at rengøre, vil det også forblive flot at se på i mange år.

Med epoxy gulv i garagen vil du undgå oliepletter og andre uskønheder, som ellers er så almindelige i et rum hvor man opbevarer køretøjer.

Behøver ikke kun være til garagen

Epoxy gulv kan også bruges andre steder end i garagen. F.eks. ligesom her, hvor det bruges til et trægulv indendøre.

Epoxy gulv garage alternativ

Maling af gulv med epoxy

En garage vil som udgangspunkt typisk have betongulv. Heldigvis er maling af gulv med epoxy intet problem på de fleste materialer, inkl. beton, træ, mursten, og metal.

Du kan endda selv klare maling af gulv med epoxy, da det er en opgave som kan klares over en weekend, så længe du forbereder dig grundigt og følger de anvisninger, der kommer med det valgte epoxy.

Inden du går i gang, skal du bl.a. gøre det eksisterende gulv grundigt rent først, gerne med et affedtningsmiddel hvis gulvet ikke er nyt. Der må ikke være fedtpletter eller andet snavs, fordi de vil forhindre epoxy i at binde sammen med gulvet.

Hvis der er ujævnheder i gulvet, skal disse også slibes væk, og ligesom du kender det fra murværk, skal evt. huller og sprækker spartles (med epoxy). For at opnå bedst mulig binding, skal du også helst behandle betonen med en grunder.

Når det forarbejde er gjort, kan du så gå i gang med selve maling af gulv med epoxy.

Epoxy gulv rengøring

En garage er et sted hvor der kan hurtigt blive beskidt: oliepletter, blade og andet snavs fra gaden, og støv kan komme året rundt, især hvis du også bruger garagen som et værksted. Derfor er det ekstra belejligt at epoxy gulv rengøring er nemt at gå til. Epoxy gulv er nemt at holde rent, fordi det er både fugefrit og ikke-absorberende. Uanset om du spilder maling eller træspåner, kan du tørre eller samle alt op.

Epoxy gulv rengøring kræver heller ikke nogen specielle rengøringsmidler, så du kan typisk klare dig med de ting, du allerede har.

Få kvalificeret vejledning til dit gør-det-selv projekt

Epoxy gulv i garage er et projekt, som du kan få glæde af i mange år; derfor er det også ekstra vigtigt at sætte sig ordentligt ind i det, før du går i gang. Vi har mange års erfaring med epoxy, og kan hjælpe rådføre dig inden du går i gang med maling af gulv med epoxy. Ring på 40 13 40 18 eller skriv via vores formular på https://gordner.dk/kontakt/ for at høre mere om den bedste måde at angribe en epoxy gulv i garagen på.