Velkommen, ønsker du at logge ind eller oprette en ny bruger?

Kulfiber plader i epoxy på mål

Vi kan producerer emner i kulfiber/carbon i alle former for kulfiber. Det kan være emner i dekorations kulfiber, planvævet, direktional eller multiaxial kulfiber.

Plader er opbygget med lag twill kulfiber på begge sider med en mat overflade. Kernen består af direktionsal kulfiber i pregreg. Pladen er velegnet til fræsning af emner, men kun under specielle forhold til vandskæring. Emner til vandskæring skal bestilles særskilt.

Priseksempel

Her er et priseksempel på vores kulfiberplader på mål. Pladen er lavet i mat finish og twill kulfiber finish på over og underside. Selve pladen er opbygget ud af kulfiber i prepreg.

 1. 550 x 350 x 2 mm
  Pris: 937,50 kr.
 2. 550 x 700 x 2 mm
  Pris: 1799,00 kr.
 3. 1100 x 700 x 2 mm
  Pris: 3449,00 kr.

Kulfiber plader fås i tykkelser fra 1 – 10 mm. Leveringstid er 4 – 10 dage.

300,00 kr. inkl. moms.

Gordner.dk er e-mærket certificeret.
Certificeret webshop
Køberbeskyttelse på 10.000,-
En nem og gennemskuelig handel
Løbende kontrolleret

Beskrivelse

Hos Gordner Trading kan vi producere den kulfiber plade du har brug for i alle former for kulfiber. Det kan være emner i dekorations, planvævet, direktional eller multiaxial kulfiber. Vi kan også hjælpe dig med at producere andre emner efter ønske. Det kan være et enkelt stykke eller flere aftryk af samme enhed. Uanset ønsket, så producerer vi netop det du står og mangler.

 • Kulfiber / Carbon fiber.
 • Glas med direktionel kulfiber i længderetning.

Kontakt os i dag og få en pris på netop det du står og mangler. Vi sidder klar på telefonen til at rådgive dig.

 

Fordele ved kulfiber plader

 • 30-40% lettere end aluminium.
 • 5 gange stærkere end stål (ved samme vægt).
 • Lav varmeudvidelse.
 • God korrosionsbestandighed.
 • Attraktivt udseende.
 • Vibrationsdæmpende.

 

Hvad kan kulfiber plader bruges til?

Værktøjer og industrielle robotter

Kulfiber plader er et langt bedre materiale til aluminium og stål til fremstilling af værktøjer og dele til industrielle robotter. Carbon fiber gør det lettere for robotterne af foretage hurtige bevægelse, løfte tungere ting og bruger samtidig langt mindre energi. Konstruktionerne forbedrer produktiviteten og sænker omkostningerne over den lange bane for de involverede parter.

 

Droner

Dronerne vi kender i dag er hovedsageligt bygget af kulfiber plader, og er det perfekte materiale til de lette konstruktioner. Eftersom vægten er en nøglefaktor for en drone, er hele dronen næsten udelukket fremstillet af carbon fiber. Dronernes enkle former gør det relativt nemt at lave reservedele til, hvilket også resulterer i lavere omkostninger.

 

Motorsport og køretøjer

Kulfiber plader bruges ofte til at producere dele til motorsport og køretøjer generelt. Igen er det konstruktionens vægt og styrke der er den afgørende faktor. Vi ser gerne de afgørende konstruktioner være lavet i kulfiber inden for motorsport, uanset om det er til motocross, racerbiler eller sejlsport med og uden motorer. Den vibrationsdæmpende evne gør det også til det foretrukket materiale for landevejsryttere.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.