Velkommen, ønsker du at logge ind eller oprette en ny bruger?

Fortrolighed

1. KØB hos Gordner Trading:

Der er ikke indgået en bindende købeaftale med Gordner Trading, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra Gordner Trading. Varen bliver afsendt samme dag ved bestilling inden kl. 14.00, ellers næste hverdag.

2. PRISER:

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende inden for Danmarks grænser, eksl. Færøerne og Grønland.

Der tages forbehold for:

 • Valutaændringer
 • Force majeure
 • Leveringssvigt
 • Afgiftsændringer
 • Udsolgte varer og trykfejl

3. SALG GENERELT:

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende bestillingspris.

4. LEVERING:

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid.

5. AFBESTILLINGER:

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, kan det ske ved, at fremsende en e-mail med mærket ” Afbestilling “. Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten ” Afbestilling ! ” indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 15:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

Ved ordre hvor bestilling er væv eller epoxy der er bestilt efter kunde ønske er ordre bindende og kan ikke annulleres som almindelige lager varer. Når du accepterer handelsbetingelser accepterer du begrænser returret på special afmålte varer.

6. BETALING:

De mulige betalingsmåder er:

 • Dankort (Kun butikssalg)
 • Efter aftale (kun erhverv)
 • Kontant (kun butikssalg)
 • Netbank (Påfør venligst ordre nr. på indbetalingen)

Betalingsmåde (Efter aftale) kan kun benyttes af virksomheder og offentlige institutioner, og kun såfremt De i forvejen har opnået en betalingsaftale med Gordner Trading. Ønsker De en sådan aftale kan det for private virksomheder og for offentlige virksomheder ske her.

7. REKLAMATIONSRET/FORTRYDELSRET:

Der ydes 14 dages returret j.f. internet handel. Hvis fortrydelsesretten anvendes, kan det kun ske, såfremt varen returneres i samme stand og mængde som modtaget. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis varen varens pris er væsentlig forringet. Hvis du udnytter fortrydelsesretten, skal du betale for retur omkostninger og beløbet fratrækkes gældende leveringsomkostninger. Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Litebook Danmark. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent.

8. ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRETTEN:

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Litebook Danmark, inden rimelig tid efter varens modtagelse.

Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Litebook Danmark.

9. TILBAGESENDTE VARER SOM IKKE INDEHOLDER FEJL:

Ved tilbagesendeles af defekte eller forkerte varer til Gordner Trading, skal fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden.

10. FORSVARLIG RETURNERING:

Alle produkter, der returneres til Gordner Trading, som er påført skader følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder. Gordner Trading anbefaler, at varen returneres med samme fragtmand som modtaget, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Gordner Trading. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

11. ER DE I TVIVL:

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Gordner Trading, at De retter henvendelse på telefon 40134018.

14. SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE:

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation.

 • Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.
 • Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.
 • Gordner Trading forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt.
 • Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
 • Der påløber renter fra forfaldsdatoen i henhold til rentelovens bestemmelser.