Velkommen, ønsker du at logge ind eller oprette en ny bruger?

Epoxy clear casting resin sæt base og hærder 1,25 kg fast topcoat

 

Epoxy clear casting anvendes som topcoat i tykkelser 0-5 mm Denne epoxy der er specielt udviklet til topcoat til træ eller andre emner hvor man ønsker en glasklar epoxy. Der er tilført additiver der forhindre udvikling af bobler langs kanten af træet når epoxy hærder.

Overflade er 100% UV stabil.  Overfladen skal ikke efterbehandles men kan bliver mat efter 5-10 år i direkte sollys. Du kan derfor påføre et ekstra lag mod UV påvirkning.

Det anbefales at påfører et rigeligt tykt lag for at undgå overfladen kan danne (skildpaddeskjold) appelsinhud, hvis tykkelsen bliver for tynd eller temperatur er for lav.

 

269,00 kr. inkl. moms.

Gordner.dk er e-mærket certificeret.
Certificeret webshop
Køberbeskyttelse på 10.000,-
En nem og gennemskuelig handel
Løbende kontrolleret

Beskrivelse

Helt klar epoxy clear casting der anvendes som topcoat sidste lag oven på clear casting indstøbnings epoxy. Denne topcoat kan anvendes op til 5 mm tykkelse og er ikke beregnet som indstøbnings epoxy. Hærder er svagt farvet men når det blandes bliver den klar og er speciel til denne epoxy. Der er en gel tid på 30 minutter og selve hærdning tager 1 døgn inden emnet er fuldt hærdet og kan efterbehandles. Det anbefales at der går minimum 3-5 dage inden polering. Epoxy har en uovertruffen evne til at flyde sammen så overfladen bliver helt blank. Hvis der ikke er tilstrækkelig epoxy på overfladen kan den danne appelsinhud/skildpadde struktur. Dette kan ligeledes skyldes for lav temperatur under påføring og hærdning. Skulle dette ske under geltid, så prøv at varme overfladen forsigtigt med en gasbrænder. Forsvinder den matte overflade er rumtemperatur for lav.

Denne specielle epoxy er UV stabil og kræver ikke efterbehandling med UV beskyttende overfladelak hvis emnet opbevares indendørs. Ved udendørs brug anbefales at der påføres 2 lag topcoat. Epoxy kan ved større mængder bestille bestilles pr. kg og indeholder base og hærder afmålt. Hærder kan krystalliserer under transport men dette kan let fjernes ved at opvarme hærder til Ca. 40 grader hvorefter den bliver helt transparent igen. Anbefales ikke at anvende direkte efter den er opvarmet da pot tid reduceres kraftigt.

 

 

 

Yderligere information

Vægt 2000 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.