Velkommen, ønsker du at logge ind eller oprette en ny bruger?
Tilbud

Epoxy resin System uden DDM og Fenol

High Performans Epoxy System uden DDM og Fenol. 

Denne US epoxy harz har en fremragende transparens, og er UV-stabiliseret. Det er ingen fordampning af fortynder under hærdning.

Denne epoxy resin har en fremragende forarbejdnings evne og kan slibes efter 24 timer hærdning ved normal stuetemperatur. Den er utrolig brudstærk og slagfast.

Kan forarbejdes ved normal rumtemperatur og kræver ingen speciel efterhærdning. Anvendes til håndlaminering og infusion af surfboards, kajak, modelbygning, limning, inserts, topcoat m.m.

En af Europas mest anvendte epoxy til surfboards, kajak og kiteboards produktion. Kan anvendes til infusion også ved større flader da epoxy har en lav viskositet.

Leveres i: 1,5 kg; 4,5 kg; 7,5 kg;13,5;27 kg. sæt, som består af base og hærder.

Blandes i forhold 100:60 vægtandel. For større mængder kontakt os.

229,00 kr.6.499,00 kr. inkl. moms.

Gordner.dk er e-mærket certificeret.
Certificeret webshop
Køberbeskyttelse på 10.000,-
En nem og gennemskuelig handel
Løbende kontrolleret

Beskrivelse

High Performans Epoxy System uden DDM og Fenol ( ingen opløsningsmiddel og fortynder) er UV stabil og additiv for overfladespændinger

Denne håndlamineringsepoxy har 30 – 50 minutters pot tid.

Den er velegnet til alle former for håndlaminering, limning af træ, sandwich konstruktioner. Epoxy er speciel velegnet sammen med E glas, Carbon, Kevlar og Hypertech, hvor ekstrem stor vedhæftning og styrke ønskes. Er velegnet til små reparations opgaver og epoxy kan som udgangspunkt anvendes på alle materialer og vil hæfte optimalt på stort set alt.

Anbefalet arbejdstemperatur helst over 18 grader. Epoxy er transparent, og er også kaldet indstøbningsepoxy.

Vi må på kraftigt anbefale at man i forbindelse med dit projekt anvender en epoxy i tilsvarende høj kvalitet for at sikre det professionelle resultat. Lad dig ikke friste af billig tysk epoxy baseret på store mængder fortynder!

 

Pot tid ved stuetemperatur er 45 minutter.

 

Yderligere information

Vægt 1500 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.