Velkommen, ønsker du at logge ind eller oprette en ny bruger?

Indstøbnings epoxy High Tech Pro resin clear casting sæt – Base og hærder (10-50 mm) medium slow

Epoxy clear casting kan støbes i tykkelser 10 – 50mm, hvis rum temperatur ikke er for høj.

Anvendes primært til indstøbningsmaterialer af enhver art, samt borde.

Hvis større tykkelse ønskes er  det ikke nødvendigt at mellemslibe. Overfladen kan varmes med en gasblæselampe hvorved overfladebobler fjernes fra epoxyoverfladen. Men vær forsigtig.

Overflade er 100% U/V stabil.  Overfladen kan efterbehandles med Acryl lak eller polyuretan lak hvis overfladen bliver mat efter 5-10 år i direkte sollys.

299,00 kr.2.599,00 kr. inkl. moms.

Gordner.dk er e-mærket certificeret.
Certificeret webshop
Køberbeskyttelse på 10.000,-
En nem og gennemskuelig handel
Løbende kontrolleret

Beskrivelse

Helt klar indstøbningepoxy High Tech Pro clear casting der kan indfarves transparent i den ønskede farve. Eksempel med svag blå toning. Der kan støbes op til 40 mm pr støbning hvis rumtemperatur er under 20 grader. Hærder er svagt blå men når det blandes bliver den klar og er speciel til denne indstøbning epoxy. Der er en gel tid på 1,5 dag og selve hærdning tager 3-5 døgn inden emnet er fuldt hærdet. Epoxyen er specielt udviklet til indstøbning og sikre minimal udvikling at luft og bobler langs kanten af træet. Disse har tid til at afdampe fra overfladen da epoxy ikke udvikler exsotermisk varme. Epoxy har en uovertruffen evne til at flyde sammen så overfladen bliver helt blank. Denne specielle epoxy er 100% UV stabil og kræver ikke efterbehandling med UV beskyttende overfladelak hvis emnet opbevares indendørs. Epoxy kan ved større mængder bestille bestilles pr. kg og indeholder base og hærder afmålt. Basen kan krystalliserer under transport men dette kan let fjernes ved at opvarme basen til Ca. 40 grader hvorefter den bliver helt transparent igen.

Yderligere information

Vægt 1500 g
Vælg antal kg

1,5 kg (0-50mm), 4,5 KG (0-50mm), 7,5 kg (0-50mm), 15 kg (0-50mm)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.