Velkommen, ønsker du at logge ind eller oprette en ny bruger?
Tilbud

Indstøbnings epoxy resin sæt – Base og hærder (0-45mm) fast

Epoxy kan støbes i tykkelser 0-45mm, hvis rumtemperatur ikke er for høj. Specielt velegnet mellem planker eller til huller i træ.

Denne indstøbnings epoxy er hurtig hærdende.

Afhængigt af temperaturen kan den støbes i 40 mm, og bearbejdes dagen efter.

Hvis større tykkelse ønskes er  det ikke nødvendigt at mellemslibe. Overfladen kan varmes med en gasblæselampe hvorved overflade bobler fjernes fra epoxyoverfladen. Men vær forsigtig.

Overflade er 100% U/V stabil men ved udendørs opbevaring anbefales det at overflade efterbehandles med Acryl lak eller polyuretan lak.

219,00 kr.5.999,00 kr. inkl. moms.

Gordner.dk er e-mærket certificeret.
Certificeret webshop
Køberbeskyttelse på 10.000,-
En nem og gennemskuelig handel
Løbende kontrolleret

Beskrivelse

Klar indstøbning epoxy der der er UV stabil og kan indfarves laserende i den ønskede farve. Eksempel med svag blå toning. Der kan støbes op til 20 mm pr støbning hvis rumtemperatur er under 20 grader. Hærder er speciel til indstøbning, således at gel tid er 8-10 timer. Det sikre at luft og bobler har tid til at afdampe fra overfladen. Epoxy hærder på 24 timer hvis rumtemperatur er over 20 grader. Epoxy kan udvikle exotermisk varme hvis der støbes store sammenhængende flader/tykkelse.  Epoxy har en uovertruffen evne til at flyde sammen så overfladen bliver helt blank. Epoxy kan bestilles pr. kg og indeholder base og hærder afmålt efter ønske.

Epoxy er specielt velegnet til at fylde revne og større sprækker i træ til kanter og limning af porøst træ hvor materialemængden ikke er stor. Epoxy indeholder ikke fenol og DDM. Kræver ikke efterbehandling med anden dyr epoxy. Overfladen er blank og rids fast.

Vi må på kraftigt anbefale at man i forbindelse med dit projekt anvender en epoxy i tilsvarende høj kvalitet for at sikre det professionelle resultat. Lad dig ikke friste af billig tysk epoxy baseret på store mængder fortynder!

 

Epoxylim

Klar epoxy som overflade

Yderligere information

Vægt N/A

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.