Klar indstøbnings epoxy

Hos Gordner finder du en klar indstøbnings epoxy, som er let anvendelig og en meget stærk epoxy, der specielt er udviklet til indstøbning af emner i glasklar epoxy.

Epoxy kan anvendes til produktion af både, kajakker, surfboards og kulfiber. Det kan også bruges til kevlar forstærkninger på racerbiler, motorcykler og cykler.

Der er næsten ingen begrænsninger på hvad epoxy anvendes til. Selv tætning af vandbeholdere.

Epoxy resin sæt – Base og hærder

Du kan købe vores klare indstøbsnings epoxy direkte i vores webshop.

Hvad er epoxy?

I let forståelig tale er epoxy en 2 komponent flydende væske (A resin) og B (hærter), som når disse blandes bliver til en ensartet massiv masse.

Fordelen ved epoxy er, at når den anvendes i forbindelse med glasfiber, kulfiber og kevlar, danner det en ufattelig stærk konstruktion.

Indstøbnings epoxy

Denne epoxy er specielt sammensat af A og B, så denne er helt glasklar. Ud over denne egenskab er der tilsat additiver, der sikre luftbobler i at forblive i laminaten.

Ligeledes er der tilsat additiver, der forhindrer epoxy’en i at gulne, hvis det bliver udsat for vedvarende sollys. Det er et U/V stabiliserende middel der forhindrer nedbrydning af epoxyen.

Gode råd er dyre så være sikker i din sag?

Meget få epoxy typer er velegnede til indstøbning. Dels fordi de fleste typer ikke er helt klare, og dels fordi mange typer epoxy udvikler exotermisk varme. En proces der udvikler varme, når molekyler bliver kædet sammen og bliver til et fast stof.

En betegnelse for en epoxys klarhed betegnes ved en (Gardner) skala. Ligger værdien over 3-4 kan indstøbnings epoxy ikke anvendes til indstøbning, hvor et gennemsigtigt laminat ønskes.

Hvad kan jeg indstøbe i epoxy?

Det er din egen kreativitet, der begrænser hvad du kan indstøbe i epoxy. En klar indstøbnings epoxy er i modsætning til polyester, ikke ætsende (indeholder ikke styren). Du kan indfarve din epoxy med en universal tonings pasta, så den enten bliver helt gennemfarvet eller er laserende.

Hvis du har brug for råd – så spørg en professionel!

Du er altid velkommen til at kontakte mig ( https://gordner.dk/kontakt/) hvis du har spørgsmål, eller er i tvivl om hvilke materialer, der er bedst for netop dit projekt.

Jeg har over 35 års erfaring med anvendelse af epoxy og alle former for konstruktioner i komposit.

Indstøbnings epoxy til borde og emner.

Vi har i samarbejde leverandører af epoxy produkter bidraget til udvikling af epoxy typer, der netop imødekommer de ønsker alle de kreative mennesker går og eksperimenterer med til dagligt. Vores produkter sikrer dig en høj finish, en meget modstandsdygtig og U/V stabil overflade.

https://gordner.dk/butik/indstoebning-epoxy-base-og-haerder-435-kg/