klar indstøbnings epoxy

Indstøbnings epoxy

https://gordner.dk/butik/indstoebning-epoxy-base-og-haerder-435-kg/) er en let anvendelig og meget stærk epoxy der specielt er udviklet til indstøbning af emner i glasklar epoxy.

Epoxy kan anvendes til produktion af både, kajakker, surfboards, kulfiber og Kevlar forstærkninger på racerbiler, motorcykler, cykler. Der er næsten ingen begrænsninger på hvad epoxy anvendes til. Selv tætning af vandbeholdere.

Hvad er epoxy?

I let forståelig tale er epoxy en 2 komponent flydende væske (A resin) og B (hærter), som når disse blandes bliver til en homogen massiv masse. Fordelen ved epoxy er at når den anvendes i forbindelse med glasfiber, kulfiber og Kevlar danner det en ufattelig stærk konstruktion.

 

Indstøbnings epoxy.

Denne epoxy er specielt sammensat af A og B så denne er helt glasklar. Ud over denne egenskab er der tilsat additiver der sikre luftbobler i at forblive i laminat. Ligeledes er der tilsat additiver der forhindrer epoxy i at gulne hvis det bliver udsat for vedvarende sollys. Det er et U/V stabiliserende middel der forhindrer nedbrydning af epoxyen.

Gode råd er dyre så være sikker i din sag?

Meget få epoxy typer er velegnede til indstøbning. Dels fordi de fleste typer ikke er helt klarer og dels fordi mange typer epoxy udvikler exotermisk varme. En proces der udvikler varme når molekyler bliver kædet sammen og bliver til et fast stof. En betegnelse for en epoxys klarhed betegnes ved en (Gardner) skala. Ligger værdien over 3-4 kan indstøbnings epoxy ikke anvendes til indstøbning hvor et gennemsigtigt laminat ønskes.

Hvad kan jeg indstøbe i epoxy?

Det er din egen kreativitet der begrænser hvad du kan indstøbe i epoxy. Epoxy er i modsætning til polyester ikke ætsende (indeholder ikke styren) Du kan indfarve epoxy med universal tonings pasta så den enten helt gennemfarvet eller er bliver laserende.

Hvis du har brug for råd- så spørg en professionel

Du er altid velkommen til at kontakte mig ( https://gordner.dk/kontakt/) hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvilke materialer der er bedst for netop dit projekt. Jeg har over 35 års erfaring med anvendelse af epoxy og alle former for konstruktioner i komposit.

Indstøbnings epoxy til borde og emner.

Vi har i samarbejde leverandører af epoxy produkter bidraget til udvikling af epoxy typer der netop imødekommer de ønsker alle de kreative mennesker går og eksperimenterer med til dagligt. Vores produkter sikre dig en høj finish, en meget modstandsdygtig og U/V stabil overflade.

Indstøbnings epoxy sæt base og hærder 4,35 kg