Velkommen, ønsker du at logge ind eller oprette en ny bruger?

Test sæt Indstøbnings epoxy resin sæt base og hærder 0,5 kg fast

 

Epoxy kan støbes i tykkelser 0-45mm hvis rum temperatur ikke er for høj. Hvis større tykkelse ønskes er  det ikke nødvendigt at mellemslibe. Overfladen kan varmes med en gasblæselampe hvorved overfladebobler fjernes fra epoxyoverfladen. Men vær forsigtig.

Overflade er ikke 100% U/V stabil så det anbefales at overflade efterbehandles med Acryl lak eller polyuretan lak.

99,00 kr. inkl. moms.

Gordner.dk er e-mærket certificeret.
Certificeret webshop
Køberbeskyttelse på 10.000,-
En nem og gennemskuelig handel
Løbende kontrolleret

Beskrivelse

Test sæt  af Klar indstøbning epoxy der kan indfarves transparent i den ønskede farve. Eksempel med svag blå toning. Der kan støbes op til 10 mm i en støbning Hærder er speciel til indstøbning, således at gel tid er 1-2 timer. Det sikre at luft og bobler har tid til at afdampe fra overfladen. Epoxy hærder på 24 timer ved rum temperatur er over 20 grader. Epoxy kan udvikle exotermisk varme hvis der støbes store sammenhængende flader/tykkelse.  Epoxy har en uovertruffen evne til at flyde sammen så overfladen bliver helt blank. Epoxy kan bestilles pr. kg og indeholder base og hærder afmålt efter ønske.

Epoxy er specielt velegnet til at fylde revne og større sprækker i træ til kanter og limning af porøst træ hvor materialemængden ikke er stor.

 

Yderligere information

Vægt 1000 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.